Om företaget

Vilka är vi och vad gör vi?

Historik

Jag startade Johans Plåt & Entreprenad 2009 på en gård utanför Västerfärnebo i Sala kommun. Ett år senare ombildas det till aktiebolag och ”Johan Andersson Plåt & Entreprenad AB” var bildat. Under åren har vi haft både små och stora projekt, både åt företag och privat personer. Verkstaden har jag uppgraderat kontinuerligt, och under 2015 byggde jag en helt ny verkstad med lager, kontor och fikarum. Ett komplett plåtslageri där vi kan tillverka allt från grunden. Vi utför det mesta inom byggnadsplåtslageri. Verksamheten har utvecklats positivt över tid, så 2015 anställde jag två medarbetare. Dessutom har vi ett fint samarbete med företagare i byggbranschen. Vi har arbetat i Västmanland, Uppland, Stockholm och Södra Dalarna.

Våra tjänster

Vi tar oss an hela takbyten.

Behöver du nytt tak? Vi byter ditt tak till ett plåttak och tar hand om allt. Från offert till färdigt tak.

Skorstenshuv

Har du bytt till en värmepump eller eldar du inte så ofta? Då kan vi erbjuda en öppningsbar skorstenshuv med galler mot fåglar. Vi tillverkar dom själva för perfekt passform och monterar dom efter dina önskemål.

Taksäkerhet

Saknar du en säker väg till skorstenen eller har du problem med att snön rasar ner på fel ställe? Vi monterar takstegar, bryggor och snörasskydd enligt rådande regler.

Vattenavrinning

Läcker hängrännorna? Vi monterar nya! Plannjas vattenavrinning är ett säkert val, bra kvalité till ett bra pris.

Garneringsarbete

Bleck och lister tillverkar vi efter era mått som ni vill ha.